Cosul de cumparaturi

Cum Comand?
Cum Platesc?
Cum Primesc?
Contact

     Cos Cumparaturi


CATEGORII

Carti
Actiune
Arta
Agricultura
Animale
Arhitectura si Urbanism
Automobile
Aviatori
Beletristica
Beletristica si Critica
Beletristica si Proza
Beletristica si Roman
Biografii
Bucatarie-Alimentatie
Calatorie
Calculatoare si IT
Carti pentru copii
Carti Rare
Carti vechi
Comando-Politist
Cosmetica
Critica
Croitorie
Cultura
Dictionare si ghiduri
Diverse - Hobby
Diverse
Dragoste
Dragoste si Romantice
Drept
Educatie
E-learning
Eseuri
Eseuri si Critica
Eseuri si Proza
Economie
Enciclopedii
Etnografie
Fantasy
Fictiune
Filosofie
Fotografie
Ghiduri
Harti
Invatamant si Educatie
Istorie
Istorie si Civilizatie
Jurnale
Lemn
Limbi Straine
Literatura
Literatura pentru copii
Literatura si Critica
Literatura si Educatie
Literatura Epica
Literatura si Jurnale
Literatura si Proza
Literatura si Roman
Literatura universala
Logica
Magazin Istoric
Manuale Scolare
Maritim
Mass-media si Comunicare
Medicina
Medicina - Terapii
Memorialistica
Motivationale
Muzica
Nutritie
Nuvele
Nuvele si Aventuri
Nuvele si Proza
Nuvele si povestiri
Poezie
Politica
Povestiri
Povestiri si Fictiune
Povestiri si Proza
Povestiri si Roman
Princeps
Proza
Proza si Critica
Psihologie
Religie
Roman
Roman si Aventura
Roman si Proza
Romantice
Reviste - Almanahuri
Sah
SF
Sport
Sociologie
Spiritualitate
Stiinte
Stiinta si Tehnica
Tehnice
Teatru
Thriller
Umor
Vanatoare
Zootehnie

Colectii (Carti)
Alfa
Arcade
Atlas
Aventura
BPT
BPT-Alcalay
Biblioteca contemporana
Biblioteca pentru toti
Biblioteca Pentru Toti Copiii
Biblioteca de arta
Biblioteca Scolarului
Cainii Razboiului
Cartea de Vacanta
Cele mai frumoase poezii
Caleidoscop
Clasicii literaturii universale
Clasicii Romani
Clepsidra
Clubul Temerarilor
Cogito
Colectie de Aur
Colectie de Roz
Columna
Contemporanul Nostru
Cotidianul
Cristal
Cutezatorii
Curente si sinteze
Delfin
Dictionarele Albatros
Domnitori si voievozi
Enigma
Enigma Z
El si ea
Fantastic Club
Fantomas
Foto-Film
Globus
Idei Contemporane
Lectura
Love Swept
Luceafarul
Lyceum
Medicina pentru toti
Mercenar
Meridiane
Mica biblioteca de arta
Monografii
Patrimoniu
Povestiri Stiintifico-Fantastice
Orizonturi
Roman Istoric
Restituiri
Romane de ieri
Romantic
Romanul de dragoste
Romanul secolului XX
SAS
Scorpionul
Sfinx
Sinteze Lyceum
Stiinta pentru toti
Texte Comentate
WAR
Mai multe....

Carti Bibliofilie (Rare Books)
Prima Editie (First Editions)
Secolul 19 (19th Century)
Secolul 18 (18th Century)
Secolul 17 (17th Century)
Secolul 16 (16th Century)

Muzica
Discuri Vinil

  PARTENERI
DailyClipArt

Cum Comand

Adaugati produsele dorite in cos prin apasarea butonului "Adauga in cos", mai jos este prezentat fiecare produs.
Puteti fie sa continuati sa cumparati alte produse prin apasarea butonului "Comanda si alte produse", care va va duce la pagina cu produse, fie sa incheiati comanda dumneavoastra trecand la pasul urmator prin apasarea butonului "Finalizeaza comanda", care va va conduce la ultima faza unde, trebuie sa completati datele dumneavoastra de contact, dupa aceasta apasati butonul "Trimite comanda" , si aceasta va va fi trimisa.

Cum Primesc

Optiuni

Curier rapid - Cargus (In Romania) (30 Ron)

Curier - EMS International (Strainatate)

Cum Platesc

Optiuni (AVANS)

Cont Bancar

PAYPAL - Prin sistemul de plata Pay Pal

Strainatate - Acceptam si comenzi din STRAINATATE , preturile cartilor fiind aceleasi cu cele afisate in site; taxele postale insa difera. Acestea pot fi comunicate numai dupa ce comanda a fost facuta si se stie exact ce greutate va avea pachetul. Daca sunteti din strainatate si doriti sa comandati, o puteti face, urmand a va comunica mai apoi detalii suplimentare referitoare la pretul total.
Termeni si Conditii
Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.
Cartile postate de pe site-ul acesta fac parte din biblioteca mea personala. Datorita erorii de software toate comenzile sunt sub rezerva reconfirmarii de mine a disponibilitatii cartilor comandate (ADICA NU TOATE CARTILE CARE APAR DE PE SITE-UL SUNT DISPONIBILE). Imi asum dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. Imaginile cartilor de pe site sunt cu titlu informativ. Acestea pot diferi cate o data fata de produsul pe care il prezinta. Serviciul meu include comunicari cu caracter administrativ si comercial. Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, pot sterge sau adauga orice informatie pe site, intrerupe orice activitate pe site sau arhiva din continutul sitelui, iar in cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantez si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe acest site. Ramane la aprecierea dumneavoastra daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo.Conditii de Returnare
Imi doresc sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati produsele mele online. Daca nu va satisfac cartile cumparate, le puteti returna si eu va voi inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra. Legislatia romaneasca prevede: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 24 ore de la primirea produsului. Clientii pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, in termen de 3 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Se va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

In cazul neridicarii comenzii de catre client
In cazul in care clientul nu-si indeplineste obligatia de a ridica comanda si a plati contravaloarea ei ramburs, asa cum s-a angajat in momentul lansarii comenzii, sunt indreptatiti sa ii solicit plata transportului tur si retur , a taxelor de magazinaj si ale oricaror alte penalitati. In cazul, in care clientul nu intelege sa-si indeplineasca obligatiile asumate la lansarea comenzii, pe cale amiabila, imi rezerv dreptul de a actiona conform legilor romanesti in vigoare pentru a putea recupera pierderile cauzate de nerespectarea indatoririlor clientului.

Prelucrarea datelor cu caracter personal
Politica de Confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Accesul/vizitarea site-ului www.cartile.ro se supune termeniilor si conditiilor de utilizare si politicii de confidentialitate, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intreaga intelegere dintre parti.
Imi rezerv dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul site-ului, precum si "Politica de Confidentialitate" si "Termenii si Conditiile" de folosire iar dumneavoastra veti fi informat in acest sens.

Acces la datele personale:
Imi rezerv dreptul sa stochez informatiile clientilor: nume, prenume, adresa, email, telefon, numar de carti comandate si titluri, pe durata necesara indeplinirii comenzilor.
Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, promotii, newslettere, alerte (cand mai apar titlurile dorite de dvs) si recomandari personalizate pe zona de interes.
Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Cartile.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizati.
Totodata, incepand cu data de 25 mai 2018, sunt aplicabile prevederile Regulamentului (UE) nr. 679/2016, al Parlamentului European si al Consiliului Uniunii Europene, privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor).
Informatiile pe care le colectez cu privire la dumneavoastra precum si modul in care le colectez pot varia in functie de produsele pe care le utilizati si/sau la care subscrieti sau faceti o comanda, modul in care ati utilizat produsele dar si modul in care ati interactionati cu Cartile.ro. Aceasta se aplica atȃt in cazul in care sunteti client deja existent sau chiar daca nu sunteti client dar si ceea ce am obtinut de la o terta parte care avea permisiunea de a face schimb de informatii cu mine.
Cartile.ro va prelucra datele dvs. cu caracter personal atunci cȃnd este vorba de: Executarea sau incheierea contractului intre parti. Se vor prelucra elemenente cum ar fi: nume, prenume sau denumire societate/institutie, serie si numar C.I., C.N.P. sau C.U.I./numar de inregistrare in Registrul Comertului, adresa/sediu, adresa de e-mail, numar de telefon, user si parola create in sistemul online, banca si contul. Avȃnd in vedere interesul nostru in mentinerea securitatii si serviciilor noastre, marketing direct si imbunatatirea serviciilor noastre aceste date vor fi strict securizate iar in cazul in care nu veti dori sa le conferiti aveti dreptul de a refuza. Consimtamantul pe care il acordati in momentele in care este solicitat. Consimtamantul poate fi retras in orice moment. Conformarea cu o cerinta legala imperativa, proceduri, si dreptul dvs. de a restrictiona utilizarea datelor proprii, care controleaza obiectul serviciilor ce vor fi prestate sau produselor ce vor fi comandate si/sau livrate.

Enumar, cu titlu de exemplu, momentele in care datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi solicitate:

La o precomanda sau la o comanda;
La incheierea unui contract;
La returul unui produs;
La cumpararea unuia dintre produsele sau serviciile oferite;
La utilizarea retelei sau oricare dintre produsele sau serviciile oferite;
La inregistrarea pentru un anumit produs sau serviciu;
La abonarea la alerte;
La momentul contactarii de catre dumneavoastra prin diverse modalitati cum ar fi telefonic, e-mail sau direct la sediu/punct de lucru;
La momentul identificarii clientului;
La operarea comenzii in depozit;
La trimiterea comenzii prin curier (alaturi de date: nume, prenume, adresa, nr. tel), segmentare si personalizare comunicari comerciale via e-mail/newsletter);
Alte asemenea.
Voi utiliza datele dvs. cu caracter personal in urmatoarele scopuri:
Prelucrarea unei precomenzi sau a unei comenzi precum si pentru a va tine la curent cu evolutia comenzii dvs;
Încheierea unui contract;
Returul unui produs;
Trimiterea de alerte;
Oferirea informatiilor necesare dvs. si solicitate in prealabil de catre dvs. in momentul contactarii de catre dumneavoastra prin diverse modalitati cum ar fi telefonic, e-mail sau direct la sediu/punct de lucru; Oferirea de premii sau discounturi la momentul la care veti participa la un eventual concurs sau tragerela sorti;
Marketing si individualizarea serviciilor pe care vi le oferim. În calitate de client al nostru, daca v-ati dat consimtamantul, va Voi tine la curent in general cu privire la noile produse si/sau servicii, va Voi trimite alerte, buletine informative sau alte asemenea, va Voi invita sa oferte, promotii, trageri la sorti. Daca ne-ati dat permisiunea, va Voi contacta si pentru a va aduce la cunostinta produsele si serviciile care consideram ca v-ar putea interesa daca nu optati sa renuntati la primirea unor astfel de mesaje de marketing din partea noastra; Va Voi contacta prin posta, online, telefonic sau prin notificari de tip "push" sau prin intermediul aplicatiilor noastre. Trimiterea de notificari in momentul in care o anumita carte, selectata de utilizator, a ajuns pe stoc.
Va voi putea contacta prin Prevenirea fraudelor si securitate; Diverse informatii anonimizate cu privire la utilizator, necesare pentru analize de marketing. Nu folosim functii avansate de identificare de tip ID user, insa utilizam functii de retargeting/remarketing Voi prelucra, de asemenea, datele cu caracter personal in scopuri de protectie anti-frauda si detectare a fraudelor, pentru protejarea retelelor noastre si detectarea utilizarii incorecte sau a avariilor la retelele noastre. Voi dezvalui informatii daca acest lucru este justificat in scopul de a ne proteja impotriva fraudelor, a ne apara drepturile sau proprietatea, sau a proteja interesele clientilor nostri. De asemenea, este posibil sa fie necesar sa dezvaluim informatiile dvs. pentru a ne conforma obligatiei legale de a raspunde la cererile legale ale autoritatilor. Datele dvs. cu caracter personal vor fi comunicate doar atunci cand consideram, cu buna credinta, ca avem obligatia de a face acest lucru in conformitate cu legea si in baza unei evaluari exhaustive a tuturor cerintelor legale;
Daca voi urma o procedura de reorganizare sau de vanzare catre o alta societate, Voi comunica informatiile dvs. atunci cȃnd aceasta va fi necesar;
Aflarea istoricului de navigare online pe pagina noastra;
Identificarea clientului;
Operarea comenzii in depozit;
Trimiterea comenzii prin curier (alaturi de date: nume, prenume, adresa, nr. tel), segmentare si personalizare comunicari comerciale via e-mail/newsletter);
Utilizarea formularului de contact completat in prealabil de dvs., cu date necesare pentru a raspunde solicitarilor utilizatorilor pe diverse teme propuse de dumneavoastra. Nu folosim aceste date in alt scop decat acela al formularii unui raspuns.
Identificarea posibililor furnizori de carti, programarea de intalniri in scop de achizitionare, precum si oferirea datelor necesare pentru efectuarea intalnirilor de achizitii.
Alte asemenea.
Scopul colectarii datelor este, asadar: curierat, plati cu cardul, reclama, marketing si publicitate, comert online si newsletter in cazul in care v-ati abonat la acesta, caz in care adresele de e-mail devin active si vor fi utilizate in acest scop, pana cand va manifestati optiunea de a va dezabona prin trimiterea unui email la adresa indicata pe site sau in continutul newsletterului. In cazul in care optati pentru plata online cu cardul, va avea acces la datele personale procesatorul de plati mobilpay.ro (NETOPIA S.R.L. sau Paypal). In cazul in care optati pentru livrare prin curier vor avea acces la datele personale urmatorii curieri: Fan Courier si Posta Romana (C.N. POSTA ROMANA S.A.)
**Voi stoca informatiile dvs. atat timp cat ni se cere prin lege. Daca nu exista nicio cerinta legala, le Voi stoca doar atat timp cat este necesar. Cu exceptia situatiei in care legea prevede altfel, de regula Voi prelucra datele dvs. pe perioada existentei unui contract intre parti, plus o perioada de trei ani de la incetarea acestuia.
colaborez cu echipe de securitate specializate care analizeaza si imbunatatesc in mod constant masurile pe care le-am adoptat pentru protectia datelor dvs. cu caracter personal impotriva oricarui acces neautorizat, pierdere accidentala, dezvaluire sau distrugere.
Comunicarile prin internet (cum ar fi e-mailurile) nu sunt sigure daca nu sunt criptate. Comunicarile dvs. pot traversa mai multe tari inainte de a fi remise, deoarece aceasta este natura internetului. Nu putem accepta responsabilitatea pentru niciun acces neautorizat sau pierdere de date cu caracter personal care nu tine de controlul nostru.
Nu va Voi cere niciodata sa ne comunicati informatiile dvs. sigure, personale sau privind contul, printr-un mijloc de comunicare nesolicitat. Raspundeti pentru pastrarea in siguranta a informatiilor personale si privind contul si pentru necomunicarea acestora catre alte persoane.

Dumneavoastra aveti, in legatura cu datele personale, urmatoarele drepturi:
În primul rȃnd dreptul de acces la datele cu caracter personal prin a solicita o copie a datelor cu caracter personal pe care le detin in legatura cu dvs.
De asemenea, aveti dreptul de rectificare a datelor cu caracter personal daca acestea nu sunt corecte. Daca datele pe care le detinem cu privire la dvs. trebuie actualizate sau in cazul in care considerati ca acestea pot fi incorecte, va puteti autentifica online sau puteti contacta echipa noastra de Relatii cu Clientii.
Aveti dreptul de a putea lua cu dvs. datele proprii pe care ni le-ati comunicat in anumite circumstante.
Aveti dreptul de opozitie la utilizarea datelor cu caracter personal Daca nu doriti sa mai primiti mesaje de marketing privind serviciile si produsele noastre si/sau ale partenerilor nostri, puteti opta pentru a renunta la toate comunicarile de marketing sau doar la metodele.
Daca doriti sa ne contactati in legatura cu oricare dintre drepturile dvs. sau sa faceti o plangere in legatura cu modul in care utilizam datele dvs. cu caracter personal, va rugam sa contactati echipa noastra de Relatii cu Clientii sau trimiteti-ne un e-mail. Voi face toate eforturile pentru a ajuta, dar daca aveti in continuare nemultumiri, puteti contacta Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.
Dreptul de a restrictiona utilizarea datelor dvs. cu caracter personal. În anumite circumstante, aveti dreptul de a ne solicita sa stergem datele dvs. cu caracter personal pe care le detinem. În cazul in care considerati ca va pastram datele mai mult decat este necesar, ar fi bine sa verificati mai intai la serviciul de Relatii cu Clientii daca a incetat contractul dintre parti.
Politica de Confidentialitate - nelamuriri
Daca aveti intrebari legate Politica de Confidentialitate sau doriti sa fiti informat asupra datelor cu caracter personal prelucrate de catre Cartile.ro si care va privesc direct, nu ezitati sa ma contactati!

Tipul de date colectate
Date necesare pentru inregistrare pe site (nume, prenume, telefon, email si adresa de livrare), date de trafic, cookie-uri (stocate automat) necesare pentru colectarea adresei IP a computerului, a tipului de browser folosit si paginile vizualizate, a referintelor si apoi pentru procesarea informatiilor in forma agregata, precum si pentru autentificare si retinerea cosului de cumparaturi.
Utilizatorii au dreptul de a refuza sau sterge cookie-urile, insa acest fapt va afecta usurinta navigarii pe site si retinerea produselor adaugate in cosul de cumparaturi.

Partajarea datelor
Datele personale de identificare colectate de Cartile.ro nu sunt difuzate catre terte parti. Datele non-personale de identificare (adresele IP, datele de trafic si cookie-urile) sunt date cu caracter anonim, stocate pe site si in serviciul de monitorizare a traficului Google Analytics, de asemenea nu sunt partajate si sunt folosite doar pentru analize asupra performantei site-ului si a comportamentului utilizatorilor.
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre Cartile.ro si sunt comunicate numai la solicitarea autoritatilor publice fiscale.
Conform Regulamentului (UE) nr. 679/2016, al Parlamentului European si al Consiliului Uniunii Europene, privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor), Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de mail info@cartile.ro.
Daca solicitati livrare prin curier, vor fi transmise catre curierul Fan Courier sau Priori Post (Posta Romana) datele urmatoare: nume, prenume, telefon, email, adresa de livrare.
In cazul optarii pentru plata online, procesarea datelor se face pe serverele companiei care furnizeaza aceste servicii (NETOPIA SRL prin mobilpay.ro sau Paypal). Cartile.ro nu solicita si nu stocheaza date referitoare la cardul dumneavoastra.

Securitatea datelor colectate

Datele personale colectate de Cartile.ro sunt stocate pe servere amplasate in incaperi protejate si cu acces fizic limitat.
Accesul utilizatorilor la sectiunea restrictionata a site-ului, inclusiv parcurgerea procedurilor de inregistrare si oriunde este necesara autentificarea utilizatorului, se face prin utilizarea unei sesiuni de acces criptate prin protocolul standard de criptare SSL.
Furnizorul procedeaza in mod regulat la audituri si teste de securitate a propriei infrastructuri informatice pentru a avea convingerea sigurantei si securitatii acesteia.
Cartile.ro nu va folosi datele personale colectate in afara propriilor servicii, incluzand serviciile acestui site dar nelimitandu-se doar la acesta.
Cartile.ro va pune la dispozitia utilizatorului posibilitatea de a renunta la informarile comerciale sau de orice alta natura efectuate cu privire la propriile sale servicii, printr-un sistem usor de utilizat si simplu de dezabonare.
Datele anonime colectate (date de trafic, ip-uri, cookie-uri) prin statisticile din site si sistemul de monitorizare a traficului Google Analytics, pot sa fie utilizate pentru realizarea de analize si rapoarte statistice, rezumate si informari precum si pentru activitati de marketing cum ar fi publicitate, promovarea si ofertarea produselor si serviciilor proprii.
Conform legislatiei in vigoare, datele cu caracter personal obtinute pot fi dezvaluite fara consimtamantul utilizatorului spre institutiile statului abilitate in acest sens, dar numai in urma unei cereri oficiale si legale adresate operatorului de catre acestea.

Dispute si Conflicte
Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.
Browser
Recomandam Internet Explorer, Mozilla si Netscape. (Acest site nu suporta browserul OPERA)

Biblioteca Personala Cartile.ro
Sat Schitu, Costinesti
Constanta

Contact :
Tel : 0735535150
E-mail : info@cartile.ro

Pentru orice probleme folositi informatiile de Contact