Gastronomie
Afișez 1 - 60 din 71 de rezultate
-
Cartea mea de bucate – Savatie Bastovoi
Cartea mea de bucate - Cu un studiu introductiv despre mancare si post in Ortodoxie Toate mincarurile din acest album au fost gatite si fotografiate de mine, raspunzind dorintei prietenilor…Catre Magazin -
Bucatarie medievala portugheza
Bucatarie medievala portugheza Bucatarie medievala portugheza Plata Plata online cu cardul sau la destinație ramburs in funcție de produs. Plata cu cardul de credit Plata la livrare Livrare Livrare produse…Catre Magazin -
In bucataria lui Joseph – Joseph Hadad
Cartea pe care o aveti in fata nu e doar despre arta si rafinamentul unor preparate de lux. E una dintre cartile de vizita ale lui ChefJoseph Hadad, pe langa…Catre Magazin -
Ierburi uitate – Mona Petre
I erburi uitate. Noua bucatarie veche Gastronomie contemporana inspirata de flora spontana, salbatica, de istorii si gusturi din vechime. O colectie de cautari botanice si experimente culinare cu asocieri de…Catre Magazin -
Savoarea bucatariei manastiresti – Efrem Derventinul
O noua carte de bucate? Da si nu! Caci numele Parintelui Efrem de la Dervent este deja binecunoscut publicului larg prin faima retetelor sale manastiresti aparute sub forma unei carti…Catre Magazin -
Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti. Editie rascroita – Radu Anton Roman
Radu Anton Roman a fost inzestrat cu toate darurile creatorului baroc si ale consumatorului expert, el face parte din categoria acelora pentru care partea cea mai importanta a unei bucurii…Catre Magazin -
Oenoclimatul Romaniei. Vinurile Romaniei si climatul lor caracteristic – Stefan Teodorescu, Aurel Popa
Favorabilitatea climatului tarii noastre ca si variata sa nuantare sunt neindoielnic confirmate de aptitudinile regiunilor noastre viticole de a produce intreaga gama posibila de categorii si tipuri de vinuri, pentru…Catre Magazin -
Bucatarie Medievala Germana. Bavaria-Franconia
Bucatarie Medievala GermanaCatre Magazin -
Craciunul cu traditii, colinde si bucate alese – Maria Cristea Soimu
De sarbatori cand familia se reuneste, romanul pune pe masa bucate traditionale. Doar ca, an de an, gatim tot mai putin ca pe vremuri si mancam tot mai mult preparate…Catre Magazin -
Alimentatia constienta. Vol 1+2 – Gabriel Cousens
Clasica lucrare Alimentatia constienta este socotita „Biblia vegetarienilor“, atat pentru incepatori, cat si pentru cercetatorii avansati in domeniul sanatatii. Aceasta carte-etalon din domeniul alimentatiei vii constituie o calatorie plina de…Catre Magazin -
Sarbatorind mancarea in jurul lumii. Celebrating food around the world
Editie bilingva romana-engleza Cartea bilingva cuprinde 26 de retete ale sotiilor ambasadorilor acreditati in Romania, dar si o contributie speciala a Majestatii Sale Margareta, Custodele Coroanei Romane. Fiecare reteta este…Catre Magazin -
Romanian recipes, wines and customs – Radu Anton Roman
Editie in limba engleza. Radu Anton Roman a fost inzestrat cu toate darurile creatorului baroc si ale consumatorului expert, el face parte din categoria acelora pentru care partea cea mai…Catre Magazin -
Ciupercile de la A la Z. 90 de retete culinare cu ciuperci – Gligor Hasa
Cartea contine imagini color cu toate ciupercile care sunt descrise in carte.Poate fi considerata o enciclopedie a ciupercilor comestibile, totusi trebuie citita cu atentie. Cartea contine retete alimentare cu ciuperci…Catre Magazin -
Jamie gateste in Italia – Jamie Oliver
Jamie Oliver este un fenomen global in domeniul culinar si al campaniilor pe aceasta tema. In cei 19 ani de cariera, ca vedeta de televiziune si autor de carti, a…Catre Magazin -
Chefi de Romania – Daniela Sima
Chefi de Romania. Retete din carne rosie si vanat Avem o bucatarie veche fabuloasa, dar nu stim sa o promovam asa cum ar merita. Reinterpretarea nu inseamna ca mancarea traditionala…Catre Magazin -
Vinuri din Romania (Lb. Engleza) – Radu Anton Roman
Vinuri din Romania (Lb. Engleza) – Radu Anton Roman Vinuri din Romania (Lb. Engleza) – Radu Anton Roman Plata Plata online cu cardul sau la destinație ramburs in funcție de…Catre Magazin -
Bucataria romaneasca la masa Europei – Maria Cristea Soimu
Exista o zicala: cei care mananca impreuna... raman impreuna. Din vremuri stravechi, la aceeasi masa s-au asezat prietenii, vecinii, aliatii. Gastronomia este, asadar, un mijloc de impacare si o sursa…Catre Magazin -
Indrazneste si bucatareste! – Ruby Roth
Indrazneste si bucatareste! Carte de bucate pentru copii. 60 de retete simple, pe baza de plante care le pot prepara copiii pentru a creste sanatosi si a salva planeta Retetele…Catre Magazin -
Top 50 retete pas cu pas – Elena Butuc
Prima carte de retete ilustrate pas cu pas din Romania. Un ghid vizual atractiv si practic: fiecare reteta este insotita de fotografii pe pasi, care va garanteaza reusita in bucatarie,…Catre Magazin -
Cuisine medievale francaise – Plats De Diande
Cuisine medievale francaise – Plats De Diande Cuisine medievale francaise – Plats De Diande Plata Plata online cu cardul sau la destinație ramburs in funcție de produs. Plata cu cardul…Catre Magazin -
Bread Street Kitchen – Gordon Ramsay
Bread Street Kitchen. 100 de retete delicioase pentru mic dejun, pranz si cina, pe care le poti gati acasa. 100 de retete noi si apetisante, oferite de Gordon Ramsay si…Catre Magazin -
Acrobatii culinare ale mamelor curajoase in lupta cu alergiile alimentare Vol.1 – Asociatia Romana de Educatie in Alergii
Acrobatii culinare ale mamelor curajoase in lupta cu alergiile alimentare. Povesti despre gatitul reinventat Vol.1 Sa fii mama unui copil care sufera de alergii alimentare severe poate fi una dintre…Catre Magazin -
Bucataria medievala andaluza
Bucatarie andaluza din vremea califatului Almohad (secolulu al XIII-lea). Cateva retete alese din cartea de bucate in Magreb si Andaluzia in vremea Almohazilor. Lucrarea a fost compilata de un scrib…Catre Magazin -
Retete vegane – Cinzia Trenchi
Retete vegane. Preparate gustoase si idei sanatoase. In aceasta carte veti gasi retete rapide si usoare, precum si mici trucuri cu ajutorul carora veti descoperi arome noi si combinatii curioase,…Catre Magazin -
Vive la France. Carte de bucate – Katrin Rosnick
Vive la France. Cartea de bucate a Campionatului european de fotbal UEFA 2016. Ghid culinar de calatorie pentru fiecare oras gazda Ilustratii de Andreas Keudel 10 STADIOANE - sunt locurile…Catre Magazin -
Podgoria Dragasani – marele areal colinar cu potential vinicol calitativ total – Marin Gheorghita
In preajma unor puternice asezari dacice dominate de Rusidava, devenita mai tarziu regiunea viticola voievodala a banilor Olteniei — Dragasanii s-au bucurat prin vinurile sale de o atentie si o…Catre Magazin -
Fii patiser la tine acasa – Tothne Libor Maria
Fii patiser la tine acasa - Impletituri delicioase Practicile Brutariei Limara se adreseaza tuturor celor carora le place sa experimenteze, in mod jucaus, forme sau produse noi. Autoarea Tothne Libor…Catre Magazin -
Retete pentru sarbatori de neratat! – Vincent Amiel
Anul acesta, deveniti o gazda buna pentru prieteni si cunoscuti, fara sa va stresati 3, 4 sau 5 ingrediente, preparare in cateva minute si... gata! Noua biblie a bucatarilor care…Catre Magazin -
Berea artizanala – Greg Hughes
Berea artizanala. Cum sa stapanesti arta fabricarii berii la domiciliu Cartea Berea artizanala - Cum sa stapanesti arta fabricarii berii la domiciliu , vine in ajutorul acelora care doresc sa-si…Catre Magazin -
Fara grasimi. Retete gourmet – Maurizio Cusani, Cinzia Trenchi
85 de retete Natural, cu ingrediente de sezon: retete gustoase si o nesfarsita creativitate si fantezie se aduna intr-o dieta sanatoasa, echilibrata, in care cantitatea de grasime este redusa fara…Catre Magazin -
Trei secole de gastronomie romaneasca – Daniela Ulieriu, Doina Popescu
Trei secole de gastronomie. De la muhalebiu si schembea la volovan si galantina Rafinati, pofticiosi, gurmanzi, mancai, cunoscatori in ale gastronomiei din toata Romania, uniti-va! Pornim la drum! Nu doar…Catre Magazin -
Secretele vinului – Yves-Marie Berce
De la cabaretele pline de placeri interzise pana la pivnitele Josephinei, vinul se face complicele sutelor de istorii mici care se joaca in umbra celei mari. Parcurgand Quebecul, Malta, Portugalia,…Catre Magazin -
Mancaruri delicioase pentru toti. Retete din bucataria Marthei Stewart
250 de retete usoare pentru intregul an Pentru ca schimbarile de temperatura ne afecteaza atat felul in care gatim, cat si ceea ce gatim, retetele din aceasta carte sunt ordonate…Catre Magazin -
Acrobatii culinare ale mamelor curajoase in lupta cu alergiile alimentare Vol.2 – Asociatia Romana de Educatie in Alergii
Acrobatii culinare ale mamelor curajoase in lupta cu alergiile alimentare. Retete reinventateVol.2 Sa fii mama unui copil care sufera de alergii alimentare severe poate fi una dintre cele mai grele…Catre Magazin -
10 povesti si retete pierdute prin Delta – Teodor Hossu-Longin
O carte album de lux, ce cuprinde zece povesti uitate si reinviate de Teodor Hossu-Longin prin calatoriile sale din deltele Romaniei, imbibate de traditii si obiceiuri locale, istorie, gastronomie si…Catre Magazin -
Marea carte de bucate romanesti – Maria Cristea Soimu
1000+ retete traditionale si moderne Aperitive, salate si garnituri; Sosuri; Sufleuri si budinci; Paine si preparate din fainoase; Preparate din gris, malai si orez; Borsuri, ciorbe si supe; Preparate din…Catre Magazin -
Maramures in bucate – Nicolai Tand
As vrea sa las mostenire copiilor mei si cititorilor gustul autentic al Maramuresului, asa cum il cunosc de la mama si de la sora mea, gustul mancarurilor simple de la…Catre Magazin -
Berea artizanala. Ghidul complet al berarului amator – Klaus Kling
BEREA ARTIZANALA BUNA Fabricarea artizanala a berii are o veche traditie. Timp de secole, s-a asimilat in multe locuri cu „activitatea casnica zilnica”, la fel cum era coacerea painii. Redescoperita…Catre Magazin -
Bucataria medievala franceza
Bucataria medievala franceza Bucataria medievala franceza Plata Plata online cu cardul sau la destinație ramburs in funcție de produs. Plata cu cardul de credit Plata la livrare Livrare Livrare produse…Catre Magazin -
Manual de gatit pentru copii – Nicol Maria Pucci
Ma simt fericita si imi place, pentru ca stam toti impreuna si pun mana pe mancare! -Sofia, 6 ani Imi place mult sa gatesc, pentru ca ma simt liber si…Catre Magazin -
Jamie si petrecerea de vineri seara – Jamie Oliver
Jamie si petrecerea de vineri seara. Retete savuroase de weekend pentru prieteni si familie - Carte de bucate Incercati cele mai gustoase preparate din emisiunea TV de succes Jamie &…Catre Magazin -
Romanian Gastronomy in the XXI Century – Adriana Popescu, Andreea Bogdan
Gastronomia romaneasca in secolul XXI poate propulsa tara in topul destinatiilor turistice O premiera editoriala, „Romanian Gastronomy in the XXI Century“, album bilingv cu fotografii de preparate culinare traditionale realizate…Catre Magazin -
Bunatati pentru musafiri – Maria Tothne Libor
Bunatati pentru musafiri. De la galuste de aur la jerbo Dupa cele trei carti de succes prin intermediul carora i-a condus pe cititori inlumea aluatului dospit si a coacerii painii,…Catre Magazin -
Duminica la pranz – Laura Laurentiu
Duminica la pranz. Retete care aduc familia impreuna Urmaresc blogul Laurei cu interes si placere pentru ca este profesionist si, de multe ori, inventiv. Ma bucura mult ca in peisajul…Catre Magazin -
Supe si creme. 365 de retete pentru fiecare zi din an – Kate McMillan
Aceasta colectie incitanta de 365 de retete ofera cate o supa pentru fiecare zi a anului. Din Ianuarie pana in Decembrie veti gasi cate o idee pentru fiecare zi si…Catre Magazin -
Delicii chinezesti – Li Xin
Delicii chinezesti. Un periplu prin opt traditii culinare ale Chinei China este unul dintre locurile natale ale civilizatie umane. Natiunea chineza si-a constituit o splendidacultura, printr-o indelungata creatie si o…Catre Magazin -
Ministrul hranei sanatoase – Jamie Oliver
Ministrul hranei sanatoase. Oricine poate invata sa gateasca in 24 de ore Daca ati crezut ca nu veti invata niciodata cum sa gatiti, atunci credeti-ma, luati aceste retete si imaginile…Catre Magazin -
Gust. Autobiografia mea culinara – Stanley Tucci
Stanley Tucci a crescut intr-o familie de italieni americani care petrecea fiecare seara in jurul mesei din bucatarie. Magia acelor cine a fost impartasita in The Tucci Cookbook si The…Catre Magazin -
Bucatarie 2007 – Dan Chiriac, Violeta Borzea
Aceasta culegere de retete este inspirata din bucataria traditionala romaneasca, dar cuprinde si retete specifice bucatariei internationale. Ineditul acestei carti consta in modalitatea de prezentare a retetelor, menite sa vina…Catre Magazin -
Fii brutar in lumea mare. Ocolul pamantului cu 72 de retete – Tothne Libor Maria
Va invitam intr-o calatorie speciala in jurul lumii! Vom face cunostinta si vom degusta preparate de panificatie din mai mult de 30 de tari. Am organizat calatoria, iar ghidul nostru…Catre Magazin -
Marmiton. Ce mancam azi? in 365 zile
Retete usoare, pentru gurmanzi pofticiosi. Secrete culinare dezvaluite in 365 de supersfaturi! Acest minicalendar va ofera retete absolut delicioase pentru fiecare zi din an. Ca bonus, veti descoperi liste cu…Catre Magazin -
7 feluri – Jamie Oliver
7 feluri - Idei simple pentru fiecare zi a saptamanii Cautati inspiratie? Jamie va ofera solutia! Celebrand cele mai iubite 18 ingrediente, in peste 120 de retete captivante, cartea cuprinde…Catre Magazin -
Forma gustului – Laura Cosoi
Forma gustului. Retete din interior spre exterior Mai mult decat o carte de bucate, am scris o marturisire: ma dezvalui printre secretele care fac din hrana un ingredient al schimbarii…Catre Magazin -
Super food pentru toata familia – Jamie Oliver
• Micul dejun •Retete rapide •Retete clasice sanatoase •Salate •Curry & Tocanite •Preparate la cuptor •Paste & Risotto •Supe •Trucuri in bucatarie Jamie Oliver este un fenomen global in domeniul…Catre Magazin -
Mancaruri de sarbatori – Garoafa Coman
Autoarea cartii de mare succes Mincaruri si dulciuri de post, revine cu o noua carte: Mancaruri de sarbatori. O carte iesita din bucataria mamei. Un frumos si pretios dar pentru…Catre Magazin -
Carte de bucate. Preparate din peste si retete traditionale chinezesti – Eugenia Iorgoaea, Emilian Strainu
Pestele este un tip de carne extrem de pretentios, cu un gust intens si un miros special. Pentru a le diminua, bucatarii din lumea intreaga folosesc cateva ingrediente secrete: condimente…Catre Magazin -
4 ore – Chef – Timothy Ferriss
4 ore - Chef: Cea mai simpla cale spre a gati ca un profesionist, a invata orice si a duce o viata buna / The 4-Hour Chef: The Simple Path…Catre Magazin -
Retetele Manuelei – Manuela Costea
Retetele Manuelei - Gust raw, gust vegan Cartea include 131 de retete raw vegane, vegane si vegetariene savuroase si usor de preparat, inclusiv Meniurile complete pentru Paste si Craciun, doua…Catre Magazin -
Vinul, de la strugure in pahar – Jens Priewe
Vinul, de la strugure in pahar. Tot ce trebuie sa stim despre vin Povestea vinului ofera o imagine completa a istoriei acestei milenare plante - vita-de-vie - si a darului…Catre Magazin -
VEG. Preparate usoare si delicioase pentru toti – Jamie Oliver
Jamie Oliver iti propune o carte fara bariere – doar cu retete foarte gustoase, usoare, ieftine si la indemana, cu legumele in rolul principal. Jamie Oliver, unul dintre cei mai…Catre Magazin