Berea artizanala. Ghidul complet al berarului amator – Klaus Kling

BEREA ARTIZANALA BUNA Fabricarea artizanala a berii are o veche traditie. Timp de secole, s-a asimilat in multe locuri cu „activitatea casnica zilnica”, la fel cum era coacerea painii. Redescoperita la noi in anii 80, dupa ce legislatia a devenit mai toleranta, se bucura de o audienta in crestere constanta – recent si sub sloganul „Berea Craft”, careia autorul ii dedica un intreg capitol, deoarece accentueaza diversitatea si creativitatea in acest domeniu. Berea nu e chiar atat de greu de fabricat. Insa, inainte de toate, este fascinant sa vezi cum, cu doar cateva ustensile si cu inca si mai putine ingrediente, se pot „fierbe” o multitudine de beri pline de nuante (blonde, brune, efervescente, gustoase etc.). Este o experienta speciala sa cunosti intreaga paleta de beri naturale, cu gust amplu si nealterat – si asta doar cu cheltuieli reduse. Manualul de fata, bogat ilustrat, ofera numeroase sugestii si informatii: • De la orz la bere – cum functioneaza? • Metodele de fierbere – procedeul de brasaj sau cel cu extract, diferentele, modul de lucru. • Ce ustensile ii sunt necesare berarului? Instrumentele clasice si cele foarte noi. • Fabricarea berii acasa – explicata si inregistrata pas cu pas.

SKU: 1179246 Categorie: Etichete: ,

Descriere

Berea artizanala. Ghidul complet al berarului amator – Klaus Kling

BEREA ARTIZANALA BUNA Fabricarea artizanala a berii are o veche traditie. Timp de secole, s-a asimilat in multe locuri cu „activitatea casnica zilnica”, la fel cum era coacerea painii. Redescoperita la noi in anii 80, dupa ce legislatia a devenit mai toleranta, se bucura de o audienta in crestere constanta – recent si sub sloganul „Berea Craft”, careia autorul ii dedica un intreg capitol, deoarece accentueaza diversitatea si creativitatea in acest domeniu. Berea nu e chiar atat de greu de fabricat. Insa, inainte de toate, este fascinant sa vezi cum, cu doar cateva ustensile si cu inca si mai putine ingrediente, se pot „fierbe” o multitudine de beri pline de nuante (blonde, brune, efervescente, gustoase etc.). Este o experienta speciala sa cunosti intreaga paleta de beri naturale, cu gust amplu si nealterat – si asta doar cu cheltuieli reduse. Manualul de fata, bogat ilustrat, ofera numeroase sugestii si informatii: • De la orz la bere – cum functioneaza? • Metodele de fierbere – procedeul de brasaj sau cel cu extract, diferentele, modul de lucru. • Ce ustensile ii sunt necesare berarului? Instrumentele clasice si cele foarte noi. • Fabricarea berii acasa – explicata si inregistrata pas cu pas.

Berea artizanala. Ghidul complet al berarului amator – Klaus Kling

Plata

Plata online cu cardul sau la destinație ramburs in funcție de produs.

Plata cu cardul de credit

Plata la livrare

Livrare

Livrare produse în toată Romania

Retur

Drept de retur in conformitate cu art.9 alin.1 din Ordonanță nr.34/2014 privind drepturile consumatorilor

Declinare de responsabilitate

acest site nu poate garanta exactitatea completă a informațiilor afișate pe acest site și nici furnizarea în totalitate a informațiilor de către comercianți. Drept urmare, datorită naturii activităților acestui site ca fiind un promotor al unor firme terțe, în cazul unor discrepanțe între informațiile afișate pe site-ul sau anunțurile acestui site și cele afișate pe site-ul comerciantului, acesta din urmă va predomina. Autorizațiile legale pentru comercializare, originalitatea produselor cât și alte demersuri legale necesare pentru comercializare revin exclusiv în sarcina comerciantului. Prețurile afișate includ toate taxele, preț inclusiv TVA.

Informații suplimentare

Brand